Udstyr i klinikken

Hvilket udstyr har vi til rådighed:

I vores laboratorium kan vi undersøge alt fra blodprøver, celleprøver, urinprøver, svabre, resistensdyrkning, afføringsprøver mv. Klinikken benytter noget af markedets bedste udstyr, så vi kan regne med resultaterne. Med et veludbygget eget laboratorium kan vi have svar på de fleste test indenfor 15 min.

Røngten bruges både i forbindelse med undersøgelse for forskellige lidelser samt til avlsgodkendelse f.eks i DKK.

Ultralydsscanning bruges til mange undersøgelser, lige fra drægtighedsscanning, over undersøgelse for tumorer til hjertescanning.

Endoskopet bruger vi primært til undersøgelse af luftvejene, spiserør og mavesæk.

Med tandudstyret foretager vi ultralydstandrens, fjernelse af tænder og andre former for tandbehandlinger. Ved korrektion af bid henviser vi til specialklinikker.

Terapilaseren er uundværlig! Populært sagt, så gør den dét, at den tilfører cellerne energi, så de heler hurtigt og rigtigt.
Behandlingen kan være alt fra en enkelt gang som efter operation, hvor vi standardmæssigt bruger den, over et forløb på måske 5-10 gange efter en skade til en fast månedlig behandling, som mange af vores gigtpatienter har stor glæde af.

Blodtryksmåling er meget vigtig i forbindelse med hjertelidelser og generelt for alle katte over 8 år. Et de første symptomer hos de lidt ældre katte på f.eks nyrelidelse eller lidelse i skjoldbruskkirtlen kan være et forøget blodtryk.