Vi står til rådighed, når menneskets bedste ven har brug for det!

Velkommen hos Dianalund Dyreklinik!

Vi er en selvstændig klinik med højt fagligt niveau og vi er så priviligerede at have Danmarks bedste klienter og patienter.

I klinikken foretager vi alle slags standardundersøgelser- og operationer for kæledyr i Dianalund, Stenlille, Sorø, Høng og opland. Det kan for eksempel være helbredsundersøgelse, vaccinationer, røntgenundersøgelse, tandrensning, ultralydsscanning, kastration, sterilisation, ørerens samt behandling af hjertelidelser og hudlidelser med videre.

Hvad kan du som dyreejer forvente af Dianalund Dyreklinik?

Vi er en klinik med patient og klient i fokus; vi tilbyder ved hver konsultation en palet af muligheder for at hjælpe dit dyr bedst muligt.

Når diagnosen er stillet af dyrlægen, får du som ejer præsenteret behandlingsmulighederne.
Nogle sygdomme kræver, at du for eksempel giver dit kæledyr smertestillende medicin, hvorimod andre blot er en anbefaling – for eksempel give ledstøttende tilskud eller få foretaget terapilaserbehandling eller give bioregulatorisk medicin.

Vi tilbyder hele paletten omkring undersøgelse, behandling og efterforløb og i samråd med dig beslutter vi så, hvilken behandlingsplan, vi skal følge.

I vores klinik er du og dit kæledyr i trygge hænder

Du får svar på alle dine spørgsmål i vores klinik – nogle kan serveres med et glimt i øjet, mens andre overbringes med en mere alvorlig mine. Alle svar og råd gives ud fra, hvad der er bedst for dit dyr i den givne situation.

Cat Expert Clinic

Denne fine titel opnåede vi i 2021 og til grund for titlen ligger, at vi har fokus på at få kattene til af føle sig så meget tilpas, som muligt ved at have et særskilt område til dem i venteværelset, bruge ferromoner i klinikken, lade dem sidde i vinduerne ved undersøgelse og behandling og i det hele taget være i niveau med kattens præmis.
Og så tæller det også på plussiden, at Dorthe er “kattedame” og kan få de fleste katte til at samarbejde i konsultationen.

Hundenes favoritklinik

Denne skønne titel har vi fået af vores klienter :=)
Hundene lærer hurtigt, at vi ikke er tilbageholdende med godbidderne og at det lønner sig at hoppe op med forpoterne på skranken for lige at sige hej.
Vi laver tit grin med, at vi køber vores venner – og at det virker!
En glad og tryg hund kan man få lov til at gøre meget mere med og for end en bange og ked hund.
Så vi gør meget for, at hundene synes, det er en fest at komme hos os – og vi beroliger ejerne med, at al det, man spiser hos dyrlægen, det feder ikke!

 

Vi tilbyder udvidet laboratoriediagnostik i dyrlægeklinikken – det vil sige resultaterne af blodprøverne foreligger indenfor 15 minutter. Det kan blandt andet være i forbindelse med ultralydstandrens, endoskopi (kikkertundersøgelse af luftveje og mave-/tarmkanal), ultralydsscanning, digitale røntgenoptagelser, terapilaserbehandlinger og biomedicinering.

Hesteklinik

På hestesiden laver vi al det gængse arbejde med vaccinationer, tandraspning, akutte behandlinger af f.eks kolik og tilskadekomst, scanninger af drægtighed og sener, røntgenfotografering, kastration, halthedsundersøgelser, blodprøver, undersøgelser for rund- og bændelorm mv.
I løbet af 2022 udvides hestedelen af praksis med klinikfaciliteter – mere om det, når vi er klar til at slå dørene op :=)

Døgnvagt i egen klinik

Hvis behovet opstår, tilbyder vi 24 timers døgnvagt-service for akut syge og tilskadekomne dyr. Denne service er forbeholdt klinikkens faste klienter.
Vagthonoraret udgøres af et tillæg på 100% før kl 21 og 200% herefter.

Hvad koster behandlingerne på vores klinik?

Er du interesseret i en pris på en specifik behandling, kan du se priser på alle ydelser her. En almindelig konsultation hos dyrlægen koster 750 kr. – hertil kommer eventuelt forbrug af medicin med videre. Du er altid velkommen til at ringe for at få et overslag på en behandling.

Læs mere om priser i dyrlægeklinikken

Foder, plejemidler og legetøj

Vores klinik har også en veludbygget butiksdel, hvor vi sælger foder fra Hill’s og LIVE. Derudover sælger vi også tilskud og plejemidler, kvalitetslegetøj og lækre godbidder.

 

Hjerteligt velkommen til dig og dit kæledyr!

 

Mange hilsner
Dorthe

 

 

 

Faglighed     Empati     Nærvær