Det sidste farvel til dit dyr – Indsovning på klinikken eller i dit hjem

 

Aflivning af hund pris - Aflivning af kat pris

I Dianalund Dyreklinik ved vi, at tage afsked med et elsket kæledyr er frygtelig svært. Beslutningen om at lade vores dyr sove ind er noget vi ikke har lyst til at tænke på. Men det er vigtigt at huske, at det er en god gerning, hvis dit dyr har uafvendelige lidelser eller er stærkt belastet af alder. På et tidspunk er indsovning det bedste for at sikre dit dyrs livskvalitet og ikke forlænge dets lidelser unødigt.

 

Indsovning på dyreklinikken

Når du står overfor at skulle sige farvel til dit kæledyr, foregår det meget stille og roligt. Først giver dyrlægen en bedøvende indsprøjtning, så dit kæledyr falder i søvn. Når dyret sover, injicerer dyrlægen et stof, der får hjertet til at holde op med at slå.

Som ejer må du naturligvis være med under hele proceduren, men har du ikke lyst til det, er det også helt ok at gå ud af konsultationen og eventuelt komme tilbage, når den sidste medicin er givet.

Efterfølgende kan du vælge at tage dit kæledyr med hjem og begrave det et godt sted i haven. Kravene til det er, at der skal være 70 cm jord over dyret og placeringen skal være mindst 300 m fra nærmeste, private brøndboring.

Indsovning i hjemmet

Vi foretager også indsovninger i hjemmet, og skal det ikke begraves hjemme i haven, er du efterfølgende velkommen til at køre dyret til klinikken, hvorfra det bliver transporteret til Adas Kæledyrskrematorie.

Kremering

Det er også muligt at få kremeret dit kæledyr. Her du kan vælge at få det hjem efterfølgende i en urne eller lade asken blive på kæledyrskrematoriet. Man kan også få lavet smykker med aske eller pels i, som et dejligt minde til at have med sig i hverdagen.

Priser for indsovning

Indsovning/aflivning af kat pris – 800 kr.

Indsovning/aflivning af hund pris (op til 20 kg) – 1.200 kr.

Spørg os vedrørende indsovning af andre typer kæledyr, som heste, kaniner, marsvin, hamstere og undulater.

 

Ring til os for yderligere oplysninger og aftale:  58 26 13 13